За нас

Sofia Bulgaria View Center Of The City

Vasprovider ООД, със седалище в София, България, има за цел предлагане на услуги и решения от областта на Интернет на нещата (ИН), както за индустриални, така и за битови клиенти. Решенията са базирани на най-новите устройства, решения и технологии в областта на Интернет на нещата.

Стратегическия план за растеж на компанията предвижда изграждането на партньорства и създаване на екосистеми за предоставяне на Интернет на нещата решения, които се базират, но не се и ограничават, до следните комуникационни технологии - GSM, LoRaWan, WiFi, Bluetooth.

Мисията на VASPROVIDER ООД е

да предлага на пазара високотехнологични решения от областта на Интернет на нещата (ИН), които правят живота и ежедневието ни по-ефективни, лесни, сигурни и безпроблемни.  

Ние постигаме това, като предоставяме най-новите технологии и решения, които правят "Нещата" (машини и устройства), "по-умни", "по-интелигентни" и "по-предвидими". Това се постига, чрез обмен на информация (данни), която те събират, обработват и предават към други устройства. Това създава изключителни възможности за нашите клиенти, партньори, общности, служители и инвеститори.

Визията на Vasprovider

За да осъществим тази цел е необходимо да станем водеща фирма в България за осигуряване на безпроблемни решения в областта на Интернет на нещата.

Да създадем отворена платформа за изграждане на екосистемите необходими за изграждане на решения тип -"от край до край".

Да работим активно за доставката на услуги и решения с най-високо качество на индустриални и битови клиенти.

Живко Калотов CEO
Живко Калотов CEO

Опитен ръководител със стаж в най-големите рекламни агенции в света като през 2012 има вече 20 години опит в рекламата, медиите и маркетинга и 11 години в управлението на компании. С цел диверсификация на уменията навлиза в дигиталния бизнес и упралява компании за пърформанс и дигитален маркетинг

Красимир Генов
Красимир Генов

Опитен  ръководител с повече от 20 години опит в телеком бизнеса и бизнеса с бързообортни стоки в Централна, Източна Европа и държавите от общността на бившия Съветски съюз. Доказани умения в  B2C и B2B продажбите, маркетинга, организацията и управлението на бизнеса.